Subscribe:

Ads 468x60px

2011. január 28., péntek

Jelenlegi órarend


Íme az órarend, amin csodálkoznék, ha nem variálnának legalább háromszor a félév kezdetéig (plusz még kétszer a félév kezdete után). Mint az látható, a hetem - jelenleg - négy naposnak ígérkezik, viszont kellemes sajt jelleget mutat, mert egyrészt sárga, másrészt lyukacsos. Hétfő reggelre nyolctól valószínűleg még bekerül egy esszéírás óra, ez azonban még nincs meghirdetve.

Ütközésből kettő van, természetesen a minoros tárgyaimat ütik a főszakosok. Ezek közül az egyik nem olyan nagy probléma, a korábban emlegetett tipográfia ugyanis nem feltétlenül jár katasztrofális következményekkel, amennyiben nem tudok bejárni. Ellenben a középkori irodalom órán nem ártana, ha meg tudnék jelenni, viszont a vallások óra egyrészt látogatás köteles, másrészt mégiscsak a japán a főszakom, úgyhogy innentől kezdve nincs sok választásom. Az egyetlen dolog ami aggaszt, hogy az angol irodalom vizsga majd szóbeli lesz... nem ártana, ha hallanék is valakit beszélni a témáról, de jelenleg úgy tűnik, az írott anyagra kell hagyatkoznom - még ha valakitől tudok is jegyzetet szerezni.

A nagy lyukak egyes órák között nem kellemesek, de nem szeretnék miattuk panaszkodni, mert inkább lyuk, mint ütközés. Van könyvtár a világon, sőt Burger King is, esetleg McDonalds, mind a három az egyetemhez igencsak közel (főleg a könyvtár, ami benne van), úgyhogy lesz hol elütnöm unalmas óráimat.

Valójában nem tiltakoznék különösebben, ha ez a felállás maradna végül, az ütközések gondolatával már megbarátkoztam, ahogy a több órás lyukakkal is. (De ha még több ütközést csinálnak nekem, gyilkolni fogok. A hangtanból és a mondattanból nem engedek, azokra mindenképp be akarok járni.) Ezen kívül nem lenne rossz megtapasztalni, milyen az, ha az embernek négy napos hetei vannak :D

Ha változás van, úgyis jelentkezem, valamint igyekszem a tantárgyleírásokkal is.

1 megjegyzés:

Ngie írta...

A szerda esti info és könyvfos, egyrészt kéthetente van megtartva, másrészt nem fogsz bejárni rá. Tanárbá utolsó 2 órán általában elmondja, mire kell számítani. Tudom, hogy a tavalyi féléves beharagozott potya 5-s tantárgy nem jött be, nekem ez a második félévben ez a tárgy volt. De ez még annyira se komoly, mint az irtud. :D Meg pösze a bá, én hallgatni nem szerettem. Majd meglátod :)

Megjegyzés küldése

Minden hozzászólást örömmel fogadok ^^