Subscribe:

Ads 468x60px

Elérhetőségek

Kedves Olvasóim!

Ha a blogom láttán és olvastán (van ilyen szó? a böngésző nem húzza alá!) leküzdhetetlen vágy támadt Bennetek aziránt, hogy nekem legalább három különbözőféle módon üzenjetek arról, mennyire csodálatos ez a blog: ne fogjátok vissza magatokat!

Több e-mail címem is van, de mind egyre van átirányítva, így az információvesztés elkerülése érdekében megadom AZ e-mail címemet: 0sedna0@gmail.com. Vagy ha szeretitek a böngészőben-rákattintós e-mail küldözgetést (én nem, de mindegy), akkor kattintsatok ide. Tudom, hogy ha kiírom ide a nagyvilágba, egy csomó spamet fogok kapni, de már így is kapok, és ötven másik oldalra is kiírtam már, úgyhogy emiatt ne fájjon senki feje :D

Facebookon is megtalálható vagyok, ha esetleg annyira függők lennétek, hogy az e-maillel szemben is a facebook üzenetet preferáljátok :D A profilomat ide kattintva érhetitek el. Az e-mailre valószínűleg gyorsabban válaszolok, ezt azért vegyétek figyelembe :)

MSN címem ugyan van, de olyan rég nem használtam magát a programot, hogy a legújabb Windows-telepítés óta fel sem raktam a gépre, így ott enyhén szólva kevés az esély arra, hogy megtaláltok. Így inkább meg se adom a címemet :) (Ami nem egyezik meg a fenti e-mail címmel egyébként.)
Szegény MSN már nem létezik többé, így ezt egy kedves kommentelő javaslatára ki is húztam :D

Skype felhasználói fiókom is akad, de sosem vagyok bejelentkezve, csak ha édesapám ír egy sokatmondó SMS-t, miszerint "Skype", és akkor felmegyek webkamerás-beszélgetni. De egyébként ritka madár vagyok arrafelé, úgyhogy nem is érdemes megadnom ezt az elérhetőséget.

Feltételezem postai úton nem akartok nekem üzenni, így a lakcímemet nem írnám le (na meg amúgy se, még a végén szerelmes levelek ezreivel telne meg a postaláda, ugyebár). Más kommunikációs utat nem is nagyon tudok említeni... ja igen!

KOMMENTELJETEK. Írjatok nekem sok-sok megjegyzést, mert abból tudom, hogy olvastok. Gondolom nem sokan rajonghattok a Google Friend Connect nevű alkalmatosságért, magyarul nem sokatoknak van blogja, vagy nem nagyon jelentkeztek be bloggerre, és nem szokásotok blogokat "követni." Ezt abból gondolom, hogy egy nap legalább tízszer annyian fordultok meg az oldalon, mint ahány "rendszeres olvasóm" van. Ez nem gond egyébként :D Csak jó ha tudtok róla, hogy van ilyen lehetőség is.

Még valami: ha elsőkézből, frissen-gyorsan akartok értesülni az új bejegyzésekről és egyébségekről, akkor a jobb oldalon díszelgő Tetszik (vagy éppen Like, esetleg いいね!) gombra való kattintással facebookon látni fogjátok, amikor csak közzéteszek valamit. (Mert reklámozom magam ám ezerrel, úgy ám.)

Köszönöm a figyelmet!

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

MSN-t ki lehet húzni, mivel megszűnt. :)

Sedna írta...

Köszönöm a frissítést :D Ki is húzom :3

Megjegyzés küldése

Minden hozzászólást örömmel fogadok ^^