Subscribe:

Ads 468x60px

2011. január 25., kedd

Angolszász politikai kultúra - a jegy után

Erről közben szinte el is feledkeztem x) Jó kocka lévén, a Gólyavár A-ban csücsülve, tegnap 14:45-kor még az ELTE wifijét használva netezgettem (a nyelvtudomány vizsga 15:00-kor kezdődött), és az ETR üzenetek között találtam egy igen csodálatosat is, mely szerint:
ETR üzenet: rögz.teljesítés Érték:5 I:2011-01-20 13:00 H:B 172, D nagyea. K:BBN-AME-121 Angolszász politikai kultúra
Öröm és boldogság, ennyit tudok mondani :D Úgy tűnik megérte a (mértéktelen) időbefektetés, a csomó youtube videó kijegyzetelése, és hogy a handoutokkal jártam WC-re. Megérte, megérte! :D Ilyenkor egy kicsit megnyugszik a lelkem, hogy azért arányos az osztályozás a befektetett energia mennyiségével (ha nem is minden tantárgy esetén).

Így a hivatalos jegy birtokában kijelenthetem, hogy jó adag seggeléssel és sok ráfordított idővel megoldható ez a feladat is. Remélem, a tanárnő jövőre (ha ismét az ő kezébe kerül a tantárgy) már nagyobb tapasztalat birtokában kicsit hozzáértőbben fogja kezelni az ügyet.

Már csak arra vagyok kíváncsi, hogy akarja elintézni, hogy az UV ideje alatt, a D épület nagyelőadójában, egyesével(!) beengedve a diákokat, hogy akar 10:45-től 12:30-ig 250 jegyet beírni az indexekbe. (Sőt, nyilván többen leszünk, más tanított tárgyai és az előző időponton írók közül azok miatt, akik nem értek rá legutóbb.) Tényleg kíváncsi leszek.

Mellesleg új ötletként felvetődött bennem, hogy összefoglaló "értékelést" (vö. személyes és teljesen szubjektív véleményezést) írok a félévben általam felvett tantárgyakról. Majd még kiderül, lesz-e hozzá kedvem, türelmem és kedvem. Ja, meg türelmem.

Már csak a művtöri jegy hibádzik! Azt hiszem, azt csak a második időpontosokkal együtt tudjuk már meg... ami holnap lesz, ha jól tudom. (Mindenesetre remélem nem akkor jelentik majd be, hogy "gyertek jegybeíratás", amikor én véletlenül épp X hónap után a szülővárosomban lógatom a lábam... no mindegy.)

5 megjegyzés:

brigi50c írta...

Nem fogja hozzáértőbben kezelni, mert nem ő tanítja... cöh. :)
Mindenesetre megbukni nem bukhatunk meg, ha elfogadta a félévi esszénket. Csak ezt már nem tudjuk meg a vizsgáig. Nyugalomra viszont semmi ok, mert ennek a tantárgynak az átlaga beleszámít az angol minoros elbírálós gyönyörűségbe. Éljen.
Talán igaza volt annak az ismerősömnek, akinek mikor mondtam, hogy japán+angol minor wannabe, akkor megkérdezte, hogy "A seppuku nem lett volna egyszerűbb?" :D

Sedna írta...

Hallottam erről a midterm paper dologról, elég meredek ügy O.o Nem gondoltam volna, hogy valaha úgy fogom érezni: jól jártam a tanárnővel és a módszereivel XD

Egyébként angol minorra még sosem jelentkeztek 60-an, amennyi a létszámhatár ugye, úgyhogy emiatt szerintem nem érdemes aggódni :D

Tény, hogy a japán + angol nem a legegyszerűbb kombó... de gondolj arra, hogy nektek még mindig kevesebb tárgyatok van, mint anno nekünk :D (Bár, mint a mellékelt ábra mutatja, ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy könnyebb a dolog, de azért mégis :D)

brigi50c írta...

Szerintem ötletnek nem rossz, csak jó lett volna, ha betartja a szavát a tanár úr és még a vizsga előtt tudjuk az eredményeket :)

De hogyhogy nem jelentkeztek 60-an? Akkor miért vagyunk 440 körül feljelentkezve némelyik órára? :D

Jó, akkor majd ezzel vigasztalom magam :D Kevesebb tárgyunk van, mint a Sednáéknak... xD

Sedna írta...

Abban a 440-ben benne van a kb. 350 anglisztikás alapszakos elsős plusz az előző tanévben bukott felsőbb évesek is :D

Nekem azt mondták, még sosem volt olyan, hogy túljelentkezés lett volna XD Bár anno minoros tájékoztatón vagy 120-an voltunk a Gólyavárban, mire elértünk a második félév végére, a pokoltúra és a mondattan elég sokakat eltántorított XD

brigi50c írta...

Jaahogy... :D Hát furcsa ezt így hallani. De valamennyire megnyugtató is. :)

Megjegyzés küldése

Minden hozzászólást örömmel fogadok ^^