Subscribe:

Ads 468x60px

2010. szeptember 9., csütörtök

Remélhetőleg végleges órarend + Diákigazolvány

Nos, ma van a rangsorolásos jelentkezés utolsó napja, gyanítom, hogy pár óra múlva az ETR teljesen elérhetetlen lesz. (Néha meglep, az embereknek mekkora része "utolsó-pillanatra-hagyós" típus ^^;) Éppen ezért még most a viszonylag korai órákban lementettem az órarendemet, hogy közkinccsé tegyem. Sokkal barátságosabban néz ki, mint eddig, az biztos ^^



Az irodalom- és a nyelvtudománnyal kapcsolatban végül a látható következtetésre jutottam: A Nádasdy-féle nyelvtudományos óra elvileg a japán major és az angol minor szakomnak is megfelel, az irodalomról pedig majd kiderül... ha minden kötél szakad, következő félévben elvégzem mégegyszer ezt a tantárgyat Déri professzor úr előadásában, és ha a nyelvtudománnyal is gubancok lesznek, felveszek egy plusz angol tárgyat is.

Az irodalomtudomány ugyan ütközik az egyik japán gyakorlatommal, a másikkal viszont nem, és állítólag a vizsga nem elvégezhetetlen elkért jegyzetek és vázlatok segítségével, úgyhogy emiatt nem aggódom.

ETR-ben ma kaptam egy névreszóló üzenetet a diákigazolványom megérkezéséről, úgy tűnik sikerrel jártam és elfogadták az egy napos csúszással érkező 1600 Ft-ot. Köszönöm! ^^ Nincs más hátra, mint időpontot foglalni a Questurára és becammogni érte :)

A tankönyvem sajnos még nem érkezett meg... Igen jutányos áron nyomtattattuk ki a szülővárosomban, Szombathelyen, és már tegnapelőtt fel lett adva ajánlott levélként, úgyhogy nagyon ajánlom, hogy ma már megérkezzen... Hétfőn már lesz japán gyakorlatom, nem szeretném könyv nélkül kezdeni az egyetemi pályafutásomat - ráadásul amikor eleve kihangsúlyozták, hogy már az első órán kelleni fog.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Minden hozzászólást örömmel fogadok ^^