Subscribe:

Ads 468x60px

2010. augusztus 28., szombat

Lavina!

Sikerült egy kisebb lavinát elindítanom a hozzászólásommal a kurzusfórumon. Sorstársaim csatlakoztak hozzám, és biztosítottak afelől, hogy a probléma valóban létezik, fennáll, és nekünk hallgatóknak nem áll módunkban változtatni ezen. Felmerült a keddi irodalomtudomány problémája is (amivel szintén ütközik a japán gyakorlat), de - mint kiderült - ez valóban nem tartozik a konkrétan és 100%-ig kiküszöbölhetetlen kategóriába, mert a tantervi háló és Déri professzor úr szerint is ez az előadás várhat a második félévig. Ettől függetlenül én így is úgy is felveszem, hogy ne kavarjak bele az angol minoros követelményekbe.

Uchikawa tanárnő még nem reagált a hozzászólásokra, de remélhetőleg hamarosan megteszi :) Amint megtudok mást is, jelentkezem.

Más: Beiratkozásveszély! Kedden, 31-én kilenc órakor jelenésem van az ELTE BTK épületében, ahova szerény személyemen kívül egy rakat egyéb segédeszközt (igazolványok, papírok, fényképek, kérdőívek) is vinnem kell. Az épületegyüttest könnyen meg fogom találni (már útbaigazítottak, azaz kedves másodéves barátnőm rábökött az épületre, hogy "az ott ni"), sőt a BTK honlapján található kampusztérkép alapján (http://btk.elte.hu/campusmap.aspx) a konkrét épületet is sikerül talán megtalálnom, azon belül viszont már tanácstalan leszek. :D Reményeim szerint 100-120 megszeppent gólyát nem lesz nehéz kiszúrnom.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Minden hozzászólást örömmel fogadok ^^