Subscribe:

Ads 468x60px

2013. február 10., vasárnap

Záróvizsgára való jelentkezés

Nemrég kaptuk az üzenetet a HÖK-től, amit itt közzé is tennék, változatlan formában:

Kedves Végzősök!

Február 11. és március 1. között tudjátok leadni a záróvizsga jelentkezési lapotokat (http://www.btk.elte.hu/urlapok), valamint ekkor van lehetőségetek az abszolutóriumotokat előzetesen ellenőriztetni a tanulmányi előadótokkal.

Akik már korábban abszolváltak és azok, akik nem szeretnék ellenőriztetni azt, hogy minden tárgyuk/kreditjük megvan-e az abszolváláshoz, ők a kitöltött nyomtatvánnyal az A épület földszint 17-es szobájába menjenek a Záróvizsga Csoport munkatársához, Csapó Zsófiához.

Akik viszont szeretnének élni ezzel a lehetőséggel, és a záróvizsga-jelentkezési lap leadása mellett szeretnék ellenőriztetni az eddigi teljesítésüket, ők pedig a saját tanulmányi előadójukhoz (http://www.btk.elte.hu/Alias-352) menjenek ebben az időintervallumban, ügyfélfogadási időben.

A Tanulmányi Hivatal nevében kérjük, hogy a több órás sorban állás elkerülése miatt ezt a feladatot ne hagyjátok az utolsó pillanatra!

A jelentkezési lap linkje konkrétan a BA-sok számára: KATT. Én javaslom mindenkinek, hogy (amint azt a fenti üzenet is sugallja) kérjétek ki azt az előzetes abszolutóriumot, nehogy az utolsó utáni pillanatban derüljenek ki a turpisságok. Itt nem arra gondolok, hogy nem végeztetek el minden tárgyat (bár némelyik tanegységlista magában rejti a veszélyt, hogy az egyszeri földi halandó hallgató nem tud kiigazodni rajta), sokkal inkább az jelenthet problémát, hogy a rendszer nem ismeri el esetleg az egyes tantárgyakat, problémás kóddal lettek meghirdetve, stb. Most még lehet korrigálni rajta, később már nehezebb lesz.

Hajrá!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Minden hozzászólást örömmel fogadok ^^