Subscribe:

Ads 468x60px

2012. február 20., hétfő

Péntek

El is feledkeztem róla, hogy a pénteki nap kimaradt a heti élménybeszámolók sorából! Bár nem sok minden történt, amiről ódákat tudnék zengeni, azért meg kell, hogy emlékezzem a másik minoros gyakorlatomról, a tudományos íráskészségről is.

Tudományos íráskészség 2 (BBN-ANG-108/zc), Francis J. Prescott-Pickup
Frank semmit sem változott - szép is lenne, ha egy vizsgaidőszaknyi idő alatt más ember lenne belőle -, az órák továbbra is nagyon jó hangulatban telnek, de valahogy mégis mindig sikerül belecsempészni valami tanulnivalót két vicces megjegyzés közé. A csoportnak viszonylag nagy része lecserélődött, ami gondolom annak köszönhető, hogy ezúttal nem volt meghatározva, hogy csak minorosok vehetnék fel az órát. Így ha jól rémlik, mi minorosok még kisebbségben is vagyunk a főszakosokkal szemben, azaz csak páran maradtunk meg a régiek közül. Nagyon örülök, hogy az utolsó pillanatban megtaláltam ezt az időpontot (amikor az órafelvételt intéztem, még csak egy Frank-féle gyakorlat volt meghirdetve, ami ütközött a szakszövegolvasásommal), mert egyrészt vannak ismerős arcok a csoportban, másrészt a tanárt is ismerem így, ami nálam fontos tényező - elég a teljesítménykényszeremre gondolni. :D A tantárgyhoz még hozzá tartozik, hogy március 7-én évfolyam-ZH-t írunk. Erről majd aktuálisan részletesen beszámolok, addig is marad a gyakorlás :)

Pénteken ezen kívül csak angol gyakorlatom van, amiről már írtam a szerdánál :)

3 megjegyzés:

Ngie írta...

Éljen Frank! Ahogy halad előre majd a félév, vhogy úgyérzem eljutok abba az állapotba, hogy fanclub-ot alapítanék :D:D:D

Sedna írta...

Örülök, hogy neked is szimpatikus :D

Ngie írta...

Alakul :D

Megjegyzés küldése

Minden hozzászólást örömmel fogadok ^^