Subscribe:

Ads 468x60px

2012. február 16., csütörtök

"Amire bejárok" órarend

Íme az idei félév "amire bejárok" órarendje! Kissé komikus, hogy annak idején 27 kredittel is produkáltam ütközést, most pedig 43-mal EGYET SEM. Persze ez annak köszönhető, hogy a japán órák közül arra a kettőre járunk, amelyikre akarunk - én nyilván arra a kettőre, ami nem ütközik, tehát a hétfői Uchikawa tanárnő által tartottakra. (Legalább nem kellett sokat agyalnom a problémán :D) Így tehát nyugodtan bejárhatok a restaurációs irodalom előadásokra. Yay! És végül semmit sem adtam le a tárgyak közül, úgyhogy íme, így fog kinézni egy hetem:

Komoly kihívás lesz ez a félév :D

Lilák a japános tárgyak, zöld a második keleti nyelv, kék az angol, és hússzínű(?) a szabadon választott részleg. Hát nem gyönyörű?

4 megjegyzés:

lex írta...

Drágám, sok sikert és kitartást kívánok Neked :D Majd gondolok rád, meg küldök lelki csokibonbonokat, amikor elfáradsz :)

Sedna írta...

Köszönöm szépen, szükségem lesz minden jótékonykodásra! ^^

Reina Nicolasa írta...

Szép a hétfőd! Én úgy terveztem meg az órarendemet, hogy vagy a délelőttöt, vagy a délutánt töltsem ott egyben. :-) Hihetetlen, de lyukasóra nélkül sikerült összehozni a dolgokat. :-)

Én is kitartást kívánok ehhez a kemény órarendhez, de legalább tuti lesz ösztöndíjad! :-) Ha jól tudom, nagyon díjazzák a sokkredites embereket.

Sedna írta...

Ugye? Szerintem is a hétfő a legcsodálatosabb XD Sajnos nekem nincs annyi választási lehetőségem, főleg a japános tárgyaknál, hogy úgy tudjam pakolgatni az órákat, ahogy nekem tetszik :(

Ha sikerül viszonylag jól teljesíteni a tárgyakat, akkor valóban reménykedhetek egy kellemes ösztöndíjban, csak ahhoz túl is kéne élni a félévet XD

Megjegyzés küldése

Minden hozzászólást örömmel fogadok ^^