Subscribe:

Ads 468x60px

2011. október 13., csütörtök

"Amire bejárok" órarend


Eszembe jutott, hogy ebben a félévben még nem is készítettem csodálatos amire-bejárok órarendet. Íme! Még színes is, hogy viccesebb legyen (ha-ha). A lila (nekem jelenleg szürkének tűnik, de az elvileg lila) tárgyak az alapszakos, azaz japános tárgyaim. A zöldikék az angolos tárgyak (ez egyenlő azzal, hogy mindegyik angol nyelven zajlik). A hússzínű gyönyörűség a második keleti nyelv, azaz a koreai, a narancssárga pedig a plusz kreditként felvett tantárgy.

A fentiek alapján azt hiszem nem meglepő, hogy a szerda a halálom, a keddet pedig igencsak kedvelem. (Már csak azért is, mert a régi japán a szívem csücske, akármekkora szégyenletes kettes ZH-t írtam belőle a minap.) A péntekkel ki vagyok békülve, mert hamar szabadulok, a csütörtök általában lassan telik a nagy lyukak miatt (de a minden héten esedékes kanji tesztre való tanulás, valamint a jövőben valószínűleg beékelődő kalligráfia ezt ellensúlyozza), a hétfő pedig általában szintén kellemes, eddig ugyanis fele-fele arányban volt megtartva illetve nem megtartva a Wikipédia óra :)

Ami nem került rá az órarendre ütközés miatt, az a két keletes előadás, a történelem és a vallások.

4 megjegyzés:

Okuninushi írta...

Ha ennyire ráérsz,ajánlom figyelmedbe a TTK keddenként 18:30-21:30ig tartandó Anime klubot:)
Konferencia terem északi épület

Sedna írta...

A kedd este általában a "jézusom, szakszöveg fordítás + koreai gyakorlás + japán e-mail tesztre tanulás" jegyében telik, de köszönöm szépen a programajánlatot, feltétlenül megfontolom! :D

Okuninushi írta...

Ja amúgy az ajánlat nem csak neked, nem csak ELTE-seknek áll, csakhogy gonosz módon kihasználjam az oldalad:)

Sedna írta...

Nem tudom elég népszerű-e a blog az ilyesmihez, de amennyiben az, csak nyugodtan! :D

Megjegyzés küldése

Minden hozzászólást örömmel fogadok ^^