Subscribe:

Ads 468x60px

2011. szeptember 7., szerda

A Tokiói Egyetem angol nyelvű képzéseiről

A Tokiói Egyetem 2012 októberétől angol nyelvű alapképzési kurzusokat hirdet Kelet-ázsiai tanulmányok és Környezettudományok témakörökben. Valamennyi kurzus angol nyelven folyik, előzetes japán nyelvi ismeretek nem szükségesek.

További információk ez esetben is a Japán Alapítvány honlapján, pontosabban itt találhatók.

Na, van valakinek kedve menni a tájékoztatóra? :)

8 megjegyzés:

lex írta...

Én szívesen elmennék x)

Sedna írta...

A tájékoztatóra vagy Japánba, esetleg mindkettő? :D Ha a tájékoztatóra, akkor iratkozz fel, és gyere el velem :D

lex írta...

Mindkettő érdekelne :D Elég céltalannak látom mostanában a tanulmányaimat; lehet, hogy Tokióban még én is motiváltabb lennék ;) Adj még két nap gondolkozási időt és jelentkezek :D Bár akkor le kell mondanom a kozmetikusomat... szép legyek vagy okos? :)

Sedna írta...

Én biztos hogy megyek, pár szaktárssal meg minorszaktárssal meg keletissel, meg nem tudom még hogy fogalmazzak... szóval mi megyünk páran :D A tájékoztató meghallgatásával szerintem semmit nem veszíthetsz, a kozmetikus meg talán máskor is ráér még idén :D:D

lex írta...

Reggel akartam írni, aztán meg persze, hogy elmaradt és csak most jutott eszembe :) Szóval arra jutottam, hogy szívesen elmegyek (majd lehet, hogy hozzátok csapódok akkor ^^), mert ki tudja mit hoz az élet? :)

Megyek is, megnézem a címet, meg dobok egy mélt a szervezőknek :)

Sedna írta...

Yaay! ^^ Helyes, gyere csak, gyere :D

lex írta...

Na jó, az élet persze szépen közbeszólt és még csak nem is a kozmetikus személyében :S A holnap nem fog összejönni, úgyhogy arra kérlek, legyél a szemem és a fülem - úgyis be fogsz majd itt számolni lelkiismeretesen arról, amit megtudtál :)

Majd rajtad keresztül tájékozódok ;) Nektek jó okulást :*

Sedna írta...

Rendben, igyekszem minél több mindent megjegyezni/leírni, és beszámolok majd mindenről! ^^ Azért sajnálom, hogy nem jött össze :(

Megjegyzés küldése

Minden hozzászólást örömmel fogadok ^^