Subscribe:

Ads 468x60px

2011. szeptember 3., szombat

A japán tanszék bemutatkozik

Mostanában valahogy minden esemény bejelentése, fontos infók és kérdések a facebookos csoportban kerülnek kitárgyalásra (továbbra is várom azon elsősök jelentkezését, akik szeretnének meghívót!), ezért el is felejtettem ide kiírni azt az igen fontos eseményt, ami pár napon belül esedékes. Tudom, hogy van, aki elvből kerüli a facebookot, ezért ide is kiírom, nehogy valaki lemaradjon róla :)

Szeptember hatodikán, azaz jövő kedden reggel fél tízkor a BTK épületegyüttesének B épületében, a 217-es számú teremben kerül sor a nagy eseményre. Bemutatkozik a japán tanszék, és a hírek szerint három új tanerő is, éppen ezért a felsőbb éveseknek is erősen ajánlják a megjelenést :) (Valamint megnézhetjük magunknak a "piciket", yaaay! :D A piciket azért írom macskakörömmel, mert állítom hogy jó részük idősebb, mint én XD)

Szeptember hatodika az össznépi BTK-s tájékoztató nap is egyben, azaz a bemutatkozáson kívül fontos infók is elhangzanak majd a főszakos tájékoztatón, amire nagy szükség is van a jelenlegi új tanegységes, követhetetlen változásos, mindent átalakítós helyzetben. Aki tud, hozhat nyugodtan laptopot is, hogy az órafelvétellel kapcsolatos elhangzottakat akár rögtön át is ültethesse a gyakorlatba! (WiFi van a BTK területén, foltokban XD Erős antennával rendelkezők előnyben :D)

Minoros tájékoztatókra is sor kerül, így ha valakinek kérdése van, ezzel kapcsolatban is zaklathatja az ügyeleteseket :)

Találkozunk kedden! ^^

(Az információkért és tanácsokért köszönet a HÖK-nek és a facebook csoport lelkes kérdezőinek/kommentelőinek.)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Minden hozzászólást örömmel fogadok ^^